Click here for English version >>

Koronakauden talvikarkelot netissä!

Mustaa rytmimusiikkia, hyvää fiilistä ja monimuotoisuutta juhlistava Elephantasy tulee lauantaina 6.2.2021 kirjaimellisesti luoksesi, kun jokavuotisen koko perheen piknik-juhlan talvieditio järjestetään ensimmäistä kertaa ja striimattuna. Kaikki ohjelma on maksutonta ja ikärajatonta.

Aikataulu:Finnish time is UTC+2 / CET+1
klo 16 – 17Circus Johku & lasten ohjelmaa suoraan Circus Loungesta, Turusta
klo 19:00Isaac Sene
klo 20:00Bobby Oroza duo
klo 21:00Emilia Sisco
klo 19:45 & 20:45Circus Loungen artistit sirkusesityksiä
klo 21:45Bunuel dj-setti

Koronaepidemian vuoksi kesältä 2020 peruuntuneen Elephantasy-tapahtuman korvaava talvivastine Elephantasy – Funky Winter Splash toteutetaan Helsinki-kanavalla ja Vimeossa striimattuna. Luvassa on kolme loistavaa live-esiintyjää, akrobaattisia sirkusesityksiä ja lasten ohjelmaa. Tutustu tarjontaan alla olevista esittelyistä! Striimi on myös kahden viikon ajan katsottavissa livelähetyksen jälkeen.

Voit seurata suoraa lähetystä vaihtoehtoisesti myös Helsinki-kanavan kautta.


Bobby Oroza Duo

Helsinkiläinen retrosoul-virtuoosi Bobby Oroza ehti ennen koronapandemiaa ampaista hyvään nosteeseen maailmalla sinkkujensa ja viimeistään toukokuussa 2019 ilmestyneen This Love -debyyttilevynsä voimin. Euroopassakin kovista muusikoista tunnettu bändi ehti jo kierrellä pariinkin otteeseen, mutta Yhdysvaltojen lopullinen valloitus jäi viime vuonna väkisinkin kesken. Upean lauluäänen ohella menestystä selittää paljon se, että taustalta löytyy tekijöitä, kuten Timmion Recordsin housebändinäkin toiminut Cold Diamond & Mink, jonka muusikot ovat tuttuja esimerkiksi The Soul Investigatorsista.

Soul-hurmuri saapuu Elephantasyyn esiintyen kitaristi Seppo Salmen kanssa duona eli luvassa on tavallistakin viehkeämpää ja intiimimpää tulkintaa Bobby Orozan tähänastisista helmistä. Ja eiköhän helmikuussa ilmestyvä uusi sinkkuraitakin päästä kuulemaan livenä ensimmäistä kertaa. Jos jotain nyt kaipaamme, niin rakkautta – siksi meillä on Bobby!

Esiintymisaika: klo 20:00 (UTC 18:00 / CET 19:00)


ISAAC SENE

Kuva: Shoot Hayley

Monilahjakas Isaac Sene on artisti ja lauluntekijä, jonka Koko kansan EP sekä sinkkulohkaisut “Akryyli” ja “Hello My Ppl” ovat saaneet monet jo povaamaan nuoresta miehestä todellista tulevaisuuden sensaatiota ja tähteä. Siilinjärveltä kotoisin olevan Isaac Senen tyyli on musiikillisesti mielenkiintoinen sekoitus akselilta soul-jazz-rock-pop, ja sen onkin nähty parhaimmillaan muistuttavan legendaarisen Princen eklektistä groovea. Yhteistyötä hän on tehnyt muun muassa kovassa huudossa olevan Yeboyahin kanssa.

Mielenkiintoiseksi tulevan Elephantasy-esiintymisen tekee myös se, että kukaan ei oikein tiedä tässä vaiheessa, mitä Isaac Senen show Elephantasyssa lopulta pitää sisällään ja tulee olemaan ‒ kaikkein vähiten ilmeisesti artisti itse! Sen verran on sentään ennalta tiedossa, että Isaac Sene esiintyy tällä kertaa yksin ‒ tai ehkä sittenkin trion kanssa?

Esiintymisaika: klo 19:00 (UTC 17:00 / CET 18:00)


EMILIA SISCO

Retrosoulia ja bluesia syvällä tunteella ja äänellä laulava Emilia Sisco on ehditty noteerata etenkin viime vuosina monella saralla. Hänet valittiin Finnish Blues Awardseissa vuoden tulokkaaksi 2017, ja kehuttu debyyttilevy You Ain’t Heard ilmestyi vuotta myöhemmin. Tämä on vienyt Emilia Siscon bändeineen myös esiintymään ympäri Eurooppaa.

Musiikillisesti Emilia Sisco yhdistelee amerikkalaista jazz-perinnettä, moderneja sovituksia sekä retrosoulia. Uusimmalla sinkullaan “Don’t Believe You Like That” yhteistyötä on tehty maineikkaan Cold Diamond & Minkin kanssa, ja se tuli ulos arvostetun Timmion Recordsin kautta. Levykin näkee päivänvalon kevääseen mennessä. Emilia Sisco huipentaa helmikuun Elephantasy-illan esiintymällä peräti yhdeksänhenkisen livebändinsä kanssa ehdoista funky-torvista tinkimättä!

Emilia Heinonen, laulu | Tuomas Metsberg, kitara | Lasse Sirkko, basso | Thomas Rönnholm, rummut | Antti Ikola, koskettimet | Joose Kyyrö, saksofoni | Jay Kortehisto, pasuuna | Unna Kortehisto, taustalaulu | Fatima Kortesoja, taustalaulu

Esiintymisaika: klo 21:00 (UTC 19:00 / CET 20:00)


CIRCUS JOHKU, CIRCUS LOUNGE & LASTEN OHJELMA

Jo Elephantasyn vakiokalustoon lukeutuva ihastuttava sirkustaiteilija Johanna Kellomäki (Circus Johku) ja hänen loistokkaat ystävänsä ilahduttavat yleisöä tänäkin vuonna esiintymisineen ja lapsille suunnatulla sirkuskoulullaan, jota myös 8-vuotias Tessa Linkosuonio tähdittää! Ennakkoon eksklusiivisesti tätä tapahtumaa varten kuvattava ohjelma lähetetään suoraan Sirkusmaasta eli Suomen Turussa sijaitsevasta Circus Loungesta, joka kerää ammattilaisia ja alan harrastajia yhteen sirkuksen ja normioloissa jopa tanssin ympärille kansainvälisessä ilmapiirissä.

Circus Johku esiintyy Elephantasyssa yhdessä sirkustaiteilija Teemu Riihelän, nimekkään kolumbialaistaituri José Valencian sekä Reetta Valtarin kanssa. Ville Saarikoski luo tunnelmaa visuaaleillaan esityksiin. Lasten ohjelman juontaa Ninna Lehtinen.

Esiintymisaika: klo 16:00 – 17:00, 19:45 & 20:45
(UTC: 14:00 – 15:00, 17:45 & 18:45)
(CET: 15:00 – 16:00, 18:45 & 19:45)


MC BUNUEL

Elephantasy – Funky Winter Splashin striimilähetystä juontaa legendaarinen Bunuel, joka tunnetaan monista radio-ohjelmistaan, kymmenien vuosien dj-kokemuksesta ja tietysti Fat Beat Sound Systemin perustajajäsenenä sekä laajasta musikaalisesta yhteistyöstään eri artistien kanssa! Ilta päättyy Bunuelin dj-setin tahdeissa konserttien jälkeen, joten kannattaa pysyä taajuuksilla viime hetkiin saakka.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Elephantasy – Funky Winter Splash on toteutettu Helsingin kaupungin Alppipuiston kesä 2020tapahtumasarjalle myöntämällä erillistuella.