Palvelut

Alan ammattilaiset käytettävissäsi!

Funky Amigos tarjoaa pitkällä asiantuntemuksellaan ja kokemuksellaan erilaisia ammattimaisia tilauspalveluita sekä artisteille että yrityksille ja yhteisöille.

>> Promootiopalvelut artisteille
>> DJ-palvelut
>> Tapahtumatuotannon palvelut


Promootiopalvelut artisteille

Meillä on vuosikymmenten kokemus musiikkialan promootion, kuten korkeatasoisten artistitekstien, tiedotteiden ja muun vastaavan materiaalin sekä valokuvien, suunnittelusta ja toteuttamisesta erilaisiin yhteyksiin. Funky Amigosilla on taustaa tapahtumamarkkinoinnista varsinaiseen artistipromootioon, jonka ensisijainen tarkoitus on edistää asiakkaan uraa musiikkialalla Suomessa ja kansainvälisesti. Olemmekin jo monille alan tekijöistä jo ennestään enemmän tai vähemmän tuttuja tästä näkökulmasta.

Funky Amigosin artistipromootion tiimissä toimivat valokuvaaja Sami Mannerheimo ja toimittaja-sisällönsuunnittelija Joonas Kervinen ovat molemmat sarallaan ansioituineita ja pitkään toimineita alan ammattilaisia, joilla on taustaa sekä freelancer-työskentelystä että toimimisesta eri medioissa musiikkilehtiä myöten. Jos promootioon tarvitaan myös muita tekijöitä, verkostot muihin alan ammattilaisiin ovat erinomaiset ja yhdistyksen sisältä löytyy monenlaisia osaajia.

Promootiosisältöä olemme teksteinä ja kuvina artisteille toteuttaneet esimerkiksi ohjelmaesittelyihin, mediatiedotukseen, levy-yhtiöiden ja levittäjien tarpeisiin, Wikipediaan, sosiaaliseen mediaan, suoratoistopalveluihin, levynkansiin ja muuhun promootiokäyttöön. Mikäli tarvitset varsinaista tiedotusta, Funky Amigosin mediakontaktit ja verkostot voidaan myös tarvittaessa valjastaa mukaan!

Funky Amigos on myös promotoinut sopimusta vastaan yksittäisiä artisteja esimerkiksi kansainvälisellä WOMEX-festivaalilla.

Järjestämme joko kaikille alan toimijoille avoimia tai erikseen tilauksesta järjestettäviä koulutuksia, joissa pureudutaan ammattimaisen promootion toteuttamiseen eri kanavissa ja yhteyksissä.

Ota yhteyttä! Annamme mielellämme tarjouksen, kun tiedämme kokonaistarpeesi ja toimitamme mielellämme myös referenssejä aiemmista töistämme, joita olemme tehneet tilaustyöstä artisteille, kuten RinneRadio, Tapani Rinne, Nicole Willis, Remu Aaltonen, Zarkus Poussa, Rauhatäti, Aleksi Myllykoski, Janna, Frankosun & The Family, The Funky Sound Foundation, The Irrationals, Afrotysonia ja Malang Cissokho.


DJ-PALVELUT

Funky Amigosista löytyy yhtä lailla vuosikymmenten ajalta kokemusta lukemattomista dj-vedoista sekä omissa että muiden tapahtumissa ympäri Suomen mutta yhtä lailla etenkin Sami ”DJ Magic Sam” Mannerheimon ansiosta niin säännöllisistä kuin satunnaisemmista dj-keikoista monilla klubeilla ja ravintoloissa ulkomaita myöten.

Jos siis tarvitset tilaisuuteesi ammattimaisen funky-dj’n soittamaan ja viihdyttämään yleisöä, saat sen meiltä luotettavasti ja takuuvarmalla laadulla. Selektiomme eivät suinkaan rajoitu pelkkään funkiin tai souliin, sillä asiantuntemusta löytyy huomattavasti laajemmalta alueelta ja kokemusta hyvin erilaisista tilaisuuksista. Pop-taivaan hittikimaroita et meiltä toki saa vaan hyvällä maulla valikoitua innostavaa rytmimusiikkia kunkin tilaisuuden luonnetta kunnioittaen – oli kyse sitten loppuyön iloisista tansseista tai hillityn tunnelmallisesta taustamusiikista.

Tarvittaessa hoidamme dj’n ohella myös kaiken tarvittavan tekniikan paikan päälle, kun tästä sovitaan vain ajoissa ennakkoon!


TAPAHTUMATUOTANNON PALVELUT

Onko yrityksessä tai yhteisössäsi aika järjestää juhlat? Ota rento takakeno ja anna Funky Amigosin hoitaa ammattitaidolla tilaisuutesi järjestelyt joko kokonaan itsenäisesti tai yhteistyössä oman tiimisi tai muiden tekijöiden kanssa.

Kuten useista kymmenistä yleisötapahtumistamme tiedät, me tiedämme, miten elämyksellisimmät ja ikimuistoisimmat juhlat järjestetään. Sama asiantuntemus ja osaaminen on saatavillasi aina valmiista kokonaisvaltaisista teemoitetuista juhlapaketeista lähtien erillisten osa-alueiden toteutukseen saakka.

Tarvittaessa toimitamme yrityksellesi tai yhteisöllesi avaimet käteen -periaatteella kaiken deejiistä ja bändeistä juontajiin, deejiihin ja muihin esiintyjiin sekä dekoraatioihin ja valosuunnitteluun. Suunnittelemme ja räätälöimme yhdessä kanssasi sisällön tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.