Jäsenyys

Liity mukaan perheeseen!

Funky Family on Funky Amigosin tekijöiden ja tukijoiden yhteinen perhe, joka mahdollistaa yhdistyksen yhteisöllisen toiminnan. Kulttuurisesti moninaiseen perheeseen kuuluu kaikenikäisiä eri puolella Suomea ja ulkomaillakin vaikuttavia jäseniä, jotka tarjoavat oman yksilöllisen tukensa yhdistykselle. Jäsenillä on mahdollisuus olla mukana luomassa yhteisiä elämyksiä ja kokemuksia.

Kenen tahansa on mahdollisuus liittyä vähintään tukijana Funky Family -perheeseen. Kun liityt mukaan, sinusta tulee yksi yhdistyksemme tärkeistä kannatusjäsenistä. Kannatusjäsenmaksu on 15 euroa vuodessa ja kannatusjäsenet saavat alennuksia ja etuja erilaisiin tapahtumiin, konsertteihin ja työpajoihin ympäri vuoden sekä satunnaisia yllätyksiä.

Tule mukaan, se on helppoa!

Täytä tietosi ja maksa vuoden kannatusjäsenmaksusi Holvi-maksupalvelun kautta. Jäsenyys astuu voimaan saman tien, kun maksusi näkyy tilillämme.

Kannatusjäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta mahdollistaa osallistumisesi yhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Liittymällä kannatusjäseneksi tuet toimintaamme ja mahdollistat järjestämiemme tapahtumien jatkuvuuden sekä kehittymisen.

Jäsenedut

Funky Familyn kannatusjäsenenä saat…

  • edullisempia tai kokonaan ilmaisia lippuja yhdistyksen tapahtumiin ja aktiviteetteihin
  • maksuttoman osallistumisen dj-työpajaan (taso 1)
  • mahdollisuuden osallistua jäsenkilpailuihin ja -arvontoihin, joissa jaetaan ilmaislippuja muihin konsertteihin ja tapahtumiin
  • monipuolisia ja vaihtelevia etuja sekä muita jännittäviä yllätyksiä
  • säännöllisiä jäsen- ja uutiskirjeitä, joissa yhdistys tiedottaa eduista ja Funky Familyn toiminnasta
  • mahdollisuuden osallistua yhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen

Tule mukaan. Funky Family on sinun perheesi!

Join the Funky Family!

Funky Amigos non-profit association provides an opportunity to our friends, lovers and supporters to join our family.

The supporting membership does not obligate you in any way, but enables you to participate and develop our activities. By joining you support us and the continuity of our events and happenings.

Joining is easy!

Join the Funky Family (Holvi.com) »

Just fill in your details and pay the membership fee in our Holvi web shop. Your supporting membership is activated immediately after paying the fee.

Annual membership fee is 15 euros. We will provide different advantages, discounts and nice surprises to all our members.

Join us! Funky Family is your family!