Elefanttiradio

Pidetään liekkiä yllä…

Kevään 2020 korona-aikaan Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Majava Baarissa starttasi monien musiikkialan ammattilaisten pyörittämä Radio Majava. Huhtikuusta -20 lähtien kanavan nettitaajuuksilla on voinut kuunnella viikoittain myös Funky Amigosin vetämää mustan rytmimusiikin erikoisohjelmaa Elefanttiradio.

Sami “Magic Sam” Mannerheimo ja Joonas ”SoulllJay” Kervinen juontavat jokaviikkoista radio-ohjelmaa joka tiistai klo 17-19. Aika ajoin lähetyksiä vetävät myös muut Funky Amigot, kuten DJ Janski Arnimaa. Musiikkia kuullaan funkin ja soulin ohella niin jazzin, hiphopin, reggaen ja lukemattomien mustan rytmimusiikin eri genrejen saralta ympäri maailmaa funky-selektorien valikoimien teemojen mukaisesti. Kaksituntisen erikoisohjelman viimeisin jakso (tai jokin aiempi) lähetetään uusintana keskiviikkoisin klo 22-24 ja sunnuntaisin klo 20-22. Osa ohjelmista on myös taltiointeina kuunneltavissa SoulllJayn Mixcloud-sivulta.

Hyppää taajuuksille, jos et ole jo mukana tunnelmissa! Luvassa on joka kerta musiikkielämyksiä laajalta skaalalta niin uudemman kuin vanhemmankin rytmimusiikin parissa.

Ohjelmassa on haastateltavana säännöllisesti myös erikoisvieraina monia alan artisteja, kuten tähän mennessä Puppa J, Emilia Sisco (ohjelmaesittely), Tapani Rinne (ohjelmaesittely), Dub Vallila (ohjelmaesittely), kolumbialaissyntyinen Natalia Castrillón / Kaminá (ohjelmaesittely), Aleksi Myllykoski (ohjelmaesittely), The Funky Sound Foundation (ohjelmaesittely) sekä italialainen kasvien musiikkiin perehtynyt perkussionisti Marco Burci (ohjelmaesittely).

Radio Majava sai kunniamaininnan Helsingin kaupungin jakaessa tunnustuksia vuoden 2020 kulttuuriteoista. Radio Majava oli myös Musiikki & Media -gaalassa ehdolla Vuoden Radioksi 2020.

Radio Majavan striimi:
majavabaari.fi

Elefanttiradion dynaamiselle ja joka ohjelman jälkeen päivitettävälle soittolistalle Spotifyssa kootaan lähetyksissä soitetut biisit lisäämällä tuorein ohjelma aina listan alkuun. Ei muuta kuin soundit soimaan!

Osaa radio-ohjelmista on mahdollista kuunnella myös jälkikäteen taltiointeina Mixcloudissa, löydät linkit yllä olevan linkin alta.

Löydät yksittäisten ohjelmien soittolistoja ja muita valikoituja Funky Amigosin selektoimia herkkuja Spotifyssa seuraavan linkin takaa!