Elefanttiradio

Pidetään liekkiä yllä…

Kevään 2020 korona-aikaan Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Majava Baarissa starttasi monien musiikkialan ammattilaisten pyörittämä Radio Majava. Huhtikuusta -20 lähtien kanavan nettitaajuuksilla on voinut kuunnella viikoittain myös Funky Amigosin vetämää mustan rytmimusiikin erikoisohjelmaa Elefanttiradio.

Elefanttiradiota voit kuunnella joka tiistai klo 17-19 Radio Majavan suoran lähetysstriimin kautta!

Vuoden 2022 alusta ohjelmaa toimittaa Funky Amigosin oma radiotiimi viikoittain vaihtuvine juontajineen ja dj-selektoreineen:

Sami “Magic Sam” Mannerheimo
Juuso Partti
Joonas ”SoulllJay” Kervinen
Lord Fatty

Lisäksi lähetyksiä ovat heidän seurassaan aika ajoin juontamassa ja soundeillaan värittämässä pitkän linjan musiikkimies Janski Arnimaa sekä Niko Geselle, tukeaan antamassa myös Rolando Camilo. Kukin vetää show’n omalla tyylillään, mutta rajoja kaihtelematon ja aina ehdottoman funky soundi pysyy pääosassa! Tarkoitus on aina inspiroida.

Musiikkia kuullaan funkin ja soulin ohella niin jazzin, hiphopin, reggaen ja lukemattomien mustan rytmimusiikin eri genrejen saralta ympäri maailmaa funky-selektorien valikoimien teemojen mukaisesti. Kaksituntisen erikoisohjelman viimeisin jakso (tai jokin aiempi) lähetetään uusintana keskiviikkoisin klo 22-24 ja sunnuntaisin klo 20-22. Osa ohjelmista on myös taltiointeina kuunneltavissa SoulllJayn Mixcloud-sivulta.

HUOM! (Päivitys 20.5.2022):
Radio Majavan toiminta päättyy 6.6.2022, minkä myötä myös Elefanttiradio jää määräämättömäksi ajaksi ainakin tauolle ja etsii mahdollista uutta kotia tulevaisuuden lähetyksille. Kiitos ja kumarrus kaikille, jotka osallistuivat tekijöinä tai vieraina reilun kahden vuoden aikana Elefanttiradio-show’n tekemiseen! <3 Voit kuunnella yhä monia tehdyistä ohjelmista Mixcloudissa tai nauttia musiikista Spotifyssa! 

Hyppää taajuuksille, jos et ole jo mukana tunnelmissa! Luvassa on joka kerta musiikkielämyksiä laajalta skaalalta niin uudemman kuin vanhemmankin rytmimusiikin parissa.

Ohjelmassa on haastateltavana säännöllisesti alan artisteja, tähän mennessä mm. The Blassics, Helsinki-Cotonou Ensemble, Bentality, Franck ”Frankosun” Koumolou, Punomo, Tuomo Prättälä, Puppa J, Emilia Sisco, Tapani Rinne, Dub Vallila, Natalia Castrillón (Kaminá), Aleksi Myllykoski ja The Funky Sound Foundation, sekä muita alan vaikuttajia. Myös moni deejii on vieraillut show’ssa.

Radio Majava sai kunniamaininnan Helsingin kaupungin jakaessa tunnustuksia vuoden 2020 kulttuuriteoista. Radio Majava oli myös Musiikki & Media -gaalassa ehdolla Vuoden Radioksi 2020.

Radio Majavan striimi:
majavabaari.fi

Elefanttiradion dynaamiselle ja joka ohjelman jälkeen päivitettävälle soittolistalle Spotifyssa kootaan lähetyksissä soitetut biisit lisäämällä tuorein ohjelma aina listan alkuun. Ei muuta kuin soundit soimaan!

Osaa radio-ohjelmista on mahdollista kuunnella jälkikäteen taltiointeina Mixcloudissa, löydät linkit yllä olevan linkin alta. Listoilta löytyy myös satoja linkkejä biisien musavideoihin ja liveklippeihin, kannattaa käydä tsekkailemassa!

Löydät yksittäisten ohjelmien soittolistoja ja muita valikoituja Funky Amigosin selektoimia herkkuja Spotifyssa seuraavan linkin takaa.

Klikkaa siirtyäksesi livestriimiin!