Elefanttiradio

Pidetään liekkiä yllä…

Kevään 2020 korona-aikaan Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Majava Baarissa starttasi monien musiikkialan ammattilaisten pyörittämä Radio Majava. Huhtikuusta lähtien kanavan nettitaajuuksilla on voinut kuunnella säännöllisesti viikoittain myös Funky Amigosin vetämää mustan rytmimusiikin erikoisohjelmaa Elefanttiradio.

Sami “Magic Sam” Mannerheimon kanssa keväällä show’ta vetänyt Funky Ville vaihtoi kesällä maisemia ja on saanut tilalleen Joonas “SoulllJay” Kervisen, mutta lähetykset jatkuvat edelleen joka tiistai klo 17-19. Musiikkia kuullaan funkin ja soulin ohella niin jazzin, hiphopin, reggaen ja lukemattomien mustan rytmimusiikin eri genrejen saralta ympäri maailmaa funky-selektorien valikoimien teemojen mukaisesti. Kaksituntisen erikoisohjelman viimeisin jakso (tai jokin aiempi) lähetetään uusintana keskiviikkoisin klo 22-24 ja sunnuntaisin klo 20-22.

Hyppää taajuuksille, jos et ole jo mukana tunnelmissa! Luvassa on joka kerta musiikkielämyksiä laajalta skaalalta niin uudemman kuin vanhemmankin rytmimusiikin parissa.

Ohjelmassa on haastateltavana säännöllisesti myös erikoisvieraina monia alan artisteja, kuten tähän mennessä Emilia Sisco (ohjelmaesittely), Tapani Rinne (ohjelmaesittely), kolumbialaissyntyinen Natalia Castrillón / Kaminá (ohjelmaesittely), Aleksi Myllykoski (ohjelmaesittely), The Funky Sound Foundation (ohjelmaesittely) sekä italialainen kasvien musiikkiin perehtynyt perkussionisti Marco Burci (ohjelmaesittely).

Radio Majava sai kunniamaininnan Helsingin kaupungin jakaessa tunnustuksia vuoden 2020 kulttuuriteoista.

Radio Majavan striimi:
majavabaari.fi

Elefanttiradion dynaamiselle ja pääsääntöisesti viikoittain päivittyvälle soittolistalle Spotifyssa kootaan lähetyksissä soitetut biisit lisäämällä tuorein ohjelma aina listan alkuun. Ei muuta kuin soundit soimaan!

Löydät myös yksittäisten ohjelmien soittolistoja ja muita valikoituja Funky Amigosin selektoimia herkkuja Spotifyssa seuraavan linkin takaa!