Elefanttiradio jatkaa 2022 laajennetulla tiimillä

30.1.2022 | SoulllJay

HUOM! (Päivitys 20.5.2022):
Radio Majavan toiminta päättyy 6.6.2022, minkä myötä myös Elefanttiradio jää määräämättömäksi ajaksi ainakin tauolle ja etsii mahdollista uutta kotia tulevaisuuden lähetyksille. Kiitos ja kumarrus kaikille, jotka osallistuivat tekijöinä tai vieraina reilun kahden vuoden aikana Elefanttiradio-show’n tekemiseen! <3 Voit kuunnella yhä monia tehdyistä ohjelmista Mixcloudissa tai nauttia musiikista Spotifyssa! Katso tarkemmin Elefanttiradion alasivuilta.

Mustan rytmimusiikin ystäviä hellitään ja hemmotellaan myös vuonna 2022 Radio Majavan aalloilla, sillä keväästä 2020 lähtien toimitettu viikoittainen Elefanttiradio jatkaa toimintaansa entistäkin kovemmalla ja ammattitaitoisemmalla tekijätiimillä! Vuonna 2021 lähinnä Sami ”Magic Sam” Mannerheimon ja Joonas ”SoulllJay” Kervisen juontama ja selektoima radio-ohjelma tuo tästedes entistäkin monipuolisempaa ja mielenkiintoisempaa sisältöä alan diggareille. Meillä on nimittäin ilo ja kunnia toivottaa Radio Majavalla aiemmin omaa mainiota Fattyn Lungi Brunssi -sunnuntaishow’taan vetänyt, alan pitkäaikaisiin vaikuttajahahmoihin lukeutuva ja kokenut DJ Lord Fatty mukaan joukkoon. Hän tulee juontamaan tiistaista 1.2.2022 alkaen kerran kuukaudessa kahden tunnin Elefanttiradio-lähetyksen vankalla musiikintuntemuksellaan, tyylitajullaan ja kokemuksellaan.

Lord Fattyn ohella tiimiin liittyy säännölliseksi tekijäksi Funky Amigosissa pitkään vaikuttanut DJ Juuso Partti, jonka miksaustaidoista on ohjelmassa ollut jo pari kertaa aiemminkin mahdollisuus nautiskella. Kun myös ohjelman aiemmat hostit SoulllJay ja Magic Sam jatkavat, jokainen tiimin vakiojuontaja tulee jatkossa lähtökohtaisesti juontamaan ja selektoimaan kerran kuukaudessa Elefanttiradio-show’ta ‒ kukin omalla tyylillään ja lähestymistavallaan sekä toisinaan yhdessä. Erikoisvierailuja on toki ohjelmassa yhä luvassa entiseen malliin. Myös pitkän linjan musiikkituntija ja funkyamigo Janski Arnimaata tullaan ohjelmassa kuulemaan jatkossa useammin ‒ seuraavan kerran hänen on tarkoitus rullata levylaukkuineen studioon viihdyttämään Elefanttiradion kuulijoita tiistaina 8.2.

Uskomme, että uudistuksen myötä ohjelman tähänastinen lumo ja taso säilyvät samalla tasolla, mutta laajentumisen myötä sisältö entisestään monipuolistuu ja pysyy joka viikko raikkaan mielenkiintoisena tarjoten yhä useamman eri kuuntelijan mieltymyksille vastinetta. Tiimiä ovat myös osaltaan ainakin tarvittaessa vahvistamassa Niko Geselle ja Rolando Camilo, joita mahdollisesti tullaan ennemmin tai myöhemmin myös kuulemaan Elefanttiradion aalloilla ja jotka ovat osa taustajoukkoja.

Elefanttiradion suora lähetys joka tiistai klo 17-19 Radio Majavalla osoitteessa www.majavabaari.fi. Uusinnat keskiviikkoisin klo 22 ja sunnuntaisin klo 20 alkaen. Biisilistat sekä linkit mahdollisiin taltiointeihin, Spotify-soittolistoille, musiikkivideoihin ja muualle löydät tuttuun tapaan aina Elefanttiradion alasivuilta. Kappalelistat julkaistaan myös ohjelman jälkeisinä päivinä Funky Amigosin Facebook-sivulla.