Sanaleikkikilpailu lähetyksessä

Elephantasyssa on luvassa päivän aikana lasten osuuden aluksi ja bänditauoilla myös pientä sanaleikkihenkistä tietovisaa rouheilla palkinnoilla kasseista paitoihin. Illan viimeisen bonuskysymyksen voittaja ansaitsee kaiken lisäksi erityisen funkysetin!

Tehtävänä kisassa on muodostaa oikeat vastaukset annettuihin kysymyksiin järjestämällä satunnaisesti sekoitetut kirjaimet oikeaan järjestykseen. Linkin peliin annamme aina kysymyksen yhteydessä ja sitä on helppo pelata tietokoneella tai kännykällä vaikka lähetystä seuratessasi! Kirjaiten siirtely näytöllä onnistuu hiiren avulla tai kännykässä ensin klikkaamalla yksittäinen kirjain aktiiviseksi ja sen jälkeen siirtämällä se haluttuun paikkaan.

Ensimmäinen oikean vastauksen selvittänyt ja ilmoittanut voittaa. Tarkemmat osallistumisohjeet lähetyksen yhteydessä. Kysymykset lisätään myös tapahtuman facebook-eventistä löytyvän kilpailupostauksen kommenttikenttiin, joihin voit vaihtoehtoisesti antaa vastauksesi Vimeo-striimin yhteydessä olevan chatin sijasta.