Elephantasy – Funky Winter Splash – Suvilahti la 6.2.2021

23.1.2021 | SoulllJay

Elephantasy – Funky Winter Splash tuuttaa striimin kautta koronahiljaisuuden keskelle sielukasta rytmimusiikkia, sirkusta, hyvää fiilistä ja lasten ohjelmaa helmikuun ensimmäisenä lauantaina! Suvilahden Tiivistämöstä käsin toteutettava lähetys sopii kaikenikäisille ja on katseltavissa myös kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Monimuotoisten rytmien, ihmisten, elämän, ilon, leikin ja yhdessäolon jokakesäinen koko perheen karnevaali Elephantasy – Funky Family Picnic enemmän kuin ymmärrettävästi peruuntui koko Alppipuiston kesän ja monen muun ohella koronavuonna 2020. Päätimme kuitenkin olla luovuttamatta, ja ilolla ja ylpeydellä Funky Amigos tuo Elephantasyn ja sen mukaisen lempeän lämpimän tuulahduksen 6.2.2021 hyvitykseksi ensimmäistä talven keskelle ‒ striimattuna!

Elephantasyn talviversio tarjoaa tutussa moninaisessa hengessä kaikenikäisille rytmikästä live-musiikkia, sirkusesityksiä, työpajoja ja lasten ohjelmaa. Kaikki ohjelma on maksuttomasti seurattavissa verkossa Helsinki-kanavalla. Tarkempi ohjelma on julkaistu ja voit tutustua siihen Elephantasy – Funky Winter Splashin omalta sivulta. Lopullinen aikataulu julkaistaan tammikuun loppuun mennessä.

6.2.2021
Elephantasy – Funky Winter Splash
LIVE: Bobby Oroza Duo, Isaac Sene, Emilia Sisco
+ Sirkus Johku + lasten ohjelmaa + MC Bunuel