Uusi Rytmin viemää -blogi starttaa!

27.1.2021 | SoulllJay

Uudistuneen Funky Amigos -verkkosivuston myötä käynnistyy myös tuliterä, pitkään visioimamme Rytmin viemää -blogi, jonka avulla pysyt jatkossa hyvin kyydissä siinä, mitä kaikkea ihmeellistä mustan rytmimusan monissa eri skeneissä tapahtuu! Postauksia on luvassa ainakin muutama kuukaudessa niin ajankohtaisista artisteista ja eri alakulttuurien ilmiöistä kuin takavuosien aarteista ‒ oikeastaan ihan mistä tahansa aiheeseen liittyvästä, mistä bloggarimme innostuvat runoilemaan ja maalailemaan. Yleensä suomeksi, toisinaan kenties englanniksikin.

Ensimmäinen varsinainen bloggaus lähtee eetteriin perjantaina 29.1.2021! Funky Amigosin blogi, joka vielä hakee lopullista nimeään, starttaa kolmen yhdistyksen pitkäaikaisen aktiivin ja musiikkiasiantuntijan Ville ”Funky Ville” Hollannin, Joonas ”SoulllJay” Kervisen ja Janski Arnimaan kokoonpanolla. Vierailevia tähtiäkin on varmasti luvassa, sillä ainakin yhdistyksen puheenjohtaja Sami ”Magic Sam” Mannerheimo on uhannut vierailla palstalla toisinaan ammentamassa sanaista arkkuaan.

Tervetuloa siis valtavirran toiselle puolen, mustan rytmimusiikin eri alakulttuurien kiehtovimpiin ja ajankohtaisimpiin syövereihin! Ota blogi seurantaan ja anna meille myös palautetta, ideoita ja ehdotuksia, jos siltä suinkin tuntuu. Mikäli olet kiinnostunut kirjoittamaan blogiin itse, sitäkin saa aina ehdottaa ja lähettää tekstinäytteitä.

Yours truly,

SoulllJay