Puhos Loves People -festivaali – la 2.10.2021

24.9.2021 | SoulllJay

Monimuotoinen koko perheen kulttuurifestivaali Puhos Loves People järjestetään välivuoden jälkeen jälleen lauantaina 2.10.2021 klo 14-22 Puotinharjun Puhoksen ostoskeskuksen alueella Itäkeskuksessa. Tapahtuma on maksuton, ikärajaton ja päihteetön.

Helsingin ja Suomen vilkkaimpiin monikulttuurisiin keskittymiin lukeutuva Puhos pitää sisällään hyvin moninaisen yhteisön omine yrityksineen, ravintoloineen, palveluineen ja moskeijoineen. Omaehtoisesti syntynyt kulttuurikeskus toivottaa Puhos Loves People -festivaalilla kaikki muutkin nauttimaan live-musiikista sekä erilaisesta kulttuuri- ja taideohjelmasta mitä alueen ja ylipäänsä Itä-Helsingin erilaiset kulttuuritoimijat ja pienet järjestöt tekevät. Jos paikka ei ole ennestään tuttu, tämä on ehdottomasti paras tilaisuus tulla tutustumaan samalla Puhokseen!

Funky Amigos ry on ollut vuodesta 2018 lähtien aktiivisesti mukana monien muiden toimijoiden kanssa tuottamassa, toteuttamassa ja järjestämässä Puhos Loves People -festivaalia. Ja niin tänäkin vuonna! Luvassa on monia mielenkiintoisia musiikkiesiintyjiä paluunsa vastikään tehneestä reggae-yhtye Dashing Wavesistä esimerkiksi ugandalaispopia jo vuosikymmenet esittäneeseen Mad Iceen, moniin nykysoundin afrobeat-hiphop-r&b -artisteihin sekä somalialaiseen popiin. Festivaalilla on myös paljon muuta tarjolla aina taidetyöpajoista performansseihin ja elokuvaesityksiin.

Puhos Loves People
Lauantai 2.10.2021 klo 14-22
Puotinharjun Puhos (Itäkeskus)
Korsholmantie 2, Helsinki
www.puhoslovespeople.fi
Ilmainen sisäänpääsy, ei ikärajaa!