Magic Sam juhlii uraansa

15.11.2022 | SoulllJay

Funky Amigosin perustaja ja puheenjohtaja Magic Sam säkenöittää 40-vuotista uraansa dj-vetoisella juhlaklubilla lauantaina 19.11.2022 The Glass -ravintolassa, Helsingissä. Tapahtumatuotannon ohella Sami Mannerheimo on luonut pitkän uran valokuvaajana mutta myös vuosikymmenten ajan ammattilaisdeejiinä, mitä ennen kaikkea tilaisuudessa juhlistetaan.

Illan tunnelmaa nostaa Magic Samin ohella roima kattaus rytmimusiikkiskenen ykkösrivin dj:tä, kuten Bunuel, Borzin, Daddy Pales, Yuhis, Lilli Rose, Lord Fatty, Funky Ville, Nikson, Luciana Rios, Dijcka, SoulllJay ja perkussionistit Marco Burci & Aakusti Oksanen. 

The Glass -ravintola ja osittain samoissa tiloissa toimiva Valokuvataiteen museo K1 Kämp Gallerian pohjakerroksessa muovautuvat 19.11. täysipainoiseksi iltaklubiksi äänentoistoineen ja valoineen. Visuaalista ilotulitusta on luvassa Kangastus-kollektiivilta. Juhlissa on mahdollisuus nähdä myös Samin orvoista elefanteista kertova valokuvanäyttely Herkät ja viisaat, jonka hän kuvasi Keniassa Sheldrick Wildlife Trustin suojelualueella.

Vuonna 1982 ensimmäisen deejiikeikkansa soittanut Magic Sam on sittemmin ollut yksi vakiohahmoista Helsingin monilla yöelämän eri vuosikymmenten kuumimmilla klubeilla Nylonista, Sodasta ja Kermasta aina VR:n Makasiineille, Tavastialle, Teatteriin ja Groteskiin. Moni muistaa Victor’sin klubit ysäriltä ja Clube Brasilin 2000-luvulta, missä hän oli aktiivisesti mukana. Hän on ehtinyt myös lämmitellä lukemattomia maailmantähtiä The Temptationsista Brand New Heaviesiin ja George Clintoniin.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Magic Samin taianomaista työtä jo neljällä vuosikymmenellä kotimaisen rytmimusiikin parissa ja dekkien takana!

Lauantai 19.11.2022 klo 22-04, The Glass, Mikonkatu 1 (Kämp Galleria K1) 
liput 10 € (ennakko): www.holvi.com/funkyfamily/ 
…ja ovelta 12 €