Haemme tapahtumatuottajaa

30.3.2021 | SoulllJay

Etsimme tuottajaa Alppipuistossa 17.7.2021 järjestettävään Elephantasy – Funky Family Picnic -tapahtumaan sekä muihin Funky Amigos ry:n tapahtumiin ja tuotantoihin. Tapahtumia järjestetään pandemiatilanteen mukaisesti, ja suunnitelmissa on järjestää vaihtoehtoisesti myös pelkästään striimitapahtumia.

Alan koulutuksesta, aihepiiriin perehtyneisyydestä ja aiemmasta kokemuksesta on hakijalle kaikista etua, mutta mikään näistä ei ole ehdoton edellytys eli valitsemme henkilön kokonaiskuvaa silmällä pitäen. Tärkeintä meille on löytää ihminen, joka on kiinnostunut työskentelemään pidempiaikaisesti toiminnassamme, joten matkan varrella on mahdollista oppia lisää ja kehittyä tuottajana!

Lisäksi arvostamme hakijalta esimerkiksi seuraavanlaisia ominaisuuksia:

  • sosiaaliset taidot, positiivinen asenne ja paineensietokyky
  • aiempi osallistuminen tapahtumatuotantoon ja projektinhallintaan
  • hyvät Excelin käyttötaidot ja taloushallinta
  • some-osaaminen
  • ahkeruus, itsenäinen ote ja yhteistyökyky
  • kokemus apurahahakemuksista
  • kontaktit potentiaalisiin sponsoreihin ja yhteistyökumppaneihin
  • muut verkostot mediaan, musiikkimaailmaan yms.

Mustan rytmimusiikin ja sen alakulttuurien tuntemus sekä kiinnostus aihepiiriä kohtaan ovat hakijalle eduksi. Tapahtumien taiteellista sisältöä suunnittelee erillinen ohjelmatiimi, jossa tuottaja voi halutessaan olla mukana.

Tuottaja toimii yhteistyössä yhdistyksen hallituksen avainhenkilöiden ja tiimiin rekrytoitavien muiden henkilöiden kanssa.

Työ on puolipäiväinen ja lähtökohtaisesti haemme alle 30-vuotiasta alan tekijää (vanhempi ikäkään ei välttämättä ole este), joka on tällä hetkellä työttömänä ja oikeutettu palkkatukeen. Työ käynnistyy toukokuun alussa 2021 ja kestää marraskuun alkuun asti. Metropolian Re:act-hanke auttaa palkkatukeen liittyvissä asioissa ja järjestää tarpeen mukaan koulutusta ja tukea työhön liittyvissä asioissa.

Pidemmällä tähtäimellä on mahdollista, että työsuhdetta jatkettaisiin palkkatuen jälkeen puolipäiväisenä tai jopa kokoaikaisena tuottajan tai toiminnanjohtajan tehtävänä. Funky Amigosilla on toimisto Suvilahdessa, jota on myös mahdollista käyttää työskentelyyn.

Lähetä 27.4.2021 mennessä vapaamuotoinen hakemus (max. A4 verran tekstiä) + CV puheenjohtaja Sami Mannerheimolle osoitteeseen sami [ät] funkyamigos.fi.

Funky Amigos ry on monimuotoisia ja yhteisöllisiä tapahtumia, aktiviteetteja sekä muuta ohjelmaa ja taiteellista sisältöä tuottava ruohonjuuritason kulttuurijärjestö. Edistämme mustan rytmimusiikin sekä alan artistien asemaa ja tunnettuutta, sekä tuemme kulttuurien moninaisuutta ja suvaitsevaisuutta Suomessa.