Elephantasy 13.7.2024 – ja jo 30 vuotta funky-tapahtumia!

19.6.2024 | SoulllJay

Funky Amigos juhlii 30 vuoden taivalta kaupunkikulttuurin ja rytmimusiikin ytimessä!
Elephantasy – Funky Family Picnic avaa 13.7. Alppipuiston kesän

Elephantasy – Funky Family Picnic tarjoaa lauantaina 13.7. moninaisen kattauksen elävää musiikkia, sirkusta, tanssia, työpajoja ja makuelämyksiä maailmalta kaikenikäisille. Samalla se on jo kolme vuosikymmentä rytmimusiikki- ja kulttuuritapahtumia järjestäneen taustajoukon voimannäyte ja nykyinen lippulaiva, joka kokoaa tyypillisesti vähintään 4000-6000 ihmistä moninaisista taustoista ja ikäryhmistä olevia ihmisiä nauttimaan kesäpäivästä Stadin idyllisimpään puistoon. Tällä kertaa lasten alueeseen on Alli Paasikiven Säätiön rahoituksen ansiosta panostettu tavallistakin enemmän.

Kesän funkyimpana ja rytmikkäimpänä puistopiknikinä tunnetun Elephantasyn toinen pääesiintyjä tänä vuonna on Grande Mahogany. Yhtyeen kansainvälisestikin ihastuttanut funk-rock tuo mieleen lähinnä Funkadelicin alkuvuodet ja Jimi Hendrixin. Toisena keulakuvana päälavalla nähdään porilainen Mama Longhorn. Kokoonpanon alkuvuodesta julkaistu neljäs levy on niin ikään löytänyt heille lukuisia uusia faneja ympäri maailmaa.

Muita ajankohtaisia esiintyjiä ovat mm. Joose Keskitalon tähdittämä Inariveljet, venezuelalais-syyrialainen Ramithawi, räppäri Raakasaga Palapeli-orkesterinsa kanssa, duo Joska Josafat & Joonatan Rautio sekä reggae-artisti Maria Aleksandra. Myös iso liuta deejiitä viihdyttää yleisöä musiikillisesti. Tapahtumaan on ikärajaton sekä vapaa ja esteetön pääsy, minkä ohella omat eväät ja juomat ovat sallittuja. Alueelle pystytetään myös pienpanimobaari, puistobasaari ja valikoima ruokakojuja.

Elephantasya tukevat Helsingin kaupunki, Alli Paasikiven Säätiö, Interkult ja Musiikin edistämissäätiö.

Elephantasy – Funky Family Picnic
la 13.7.2024 klo 14 – 22
Alppipuisto, Viipurinkatu, Helsinki

ikärajaton, vapaa pääsy

LIVE:
Grande Mahogany
Mama Longhorn
Inariveljet
Ramithawi
Raakasaga Palapeli
Duo Joska Josafat & Joonatan Rautio
Maria Aleksandra

Funky Amigos dj´s
Wibes Festival dj’s
Juontajana Bunuel

Lasten alue
Circus Lounge -kollektiivi
PelleKapteeni (SirkusRakkausPumPum)

Katuruokaa maailmalta, puistobasaari, pienpanimobaari

Facebook-event >>

Lue lisää:

www.alppipuistonkesa.fi