Uudet moniaistilliset funky-lippusetit myyntiin!

FE22-2016_joulu-940

Funky funkeeeeeee!

Legendaarinen Funky Elephant -rytmimusiikkifestivaali ilahduttaa jälleen huhtikuussa! Festarin elämyksellistä päätapahtumaa vietetään tällä kertaa viikonloppuna 8.–9.4.2016 Helsingin Kampin sijaitsevassa The Circus -tapahtumakeskuksessa, joka tarjoaa puitteet moniaistillisiin kokemuksiin tumman rytmimusiikin tahdissa. Funky Elephantin ensimmäiset artistikiinnitykset julkistetaan tammikuussa.

Funky Amigos tekee innovatiivista yhteistyötä suomalaisen Gisges-mobiilisovelluksen kanssa, jonka Give Some Get Some -konsepti tähtää ennen kaikkea toistemme ilahduttamiseen. Sen avulla voi yllättää haluamansa ihmisen ostamalla erilaisia ruoka- tai juomatuotteita ja lähettämällä samassa yhteydessä henkilökohtaisen viestin, joka aktivoituu puhelimessa lahjaa nauttiessa. Kyseessä on maailman ensimmäinen mobiilisovellus, joka luo digiviesteistä todellisia elämyksellisiä makuseikkailuita tarkkaan valittujen kohteiden parissa. Palvelu toimii ensi alkuun Helsingissä ja laajenee vuoden 2016 aikana muualle.

Anna lahjaksi kokonaisvaltaisen elämyksellinen funky-lippusetti!

Olemme lanseeranneet yhteistyön myötä kaikkien aikojen ensimmäiset moniaistilliset funky-lippusetit. Ainoastaan Gisgesin kautta myytävät lippupaketit soveltuvat henkilökohtaiseksi ja elämykselliseksi lahjaksi valitsemallesi ihmiselle. Ne sisältävät valintasi mukaan ns. early bird -hintaisen Funky Elephant -festivaalipassin tai Funky Awards -gaalalipun rinnalla helsinkiläisen Goodio-suklaabrändin korkealaatuista luomuraakasuklaata, aromikkaan kupillisen kahvia tai teetä Kaffecentralenin myymälä-kahvilassa Fredrikinkadulla, Helsingissä sekä eettisenä panostuksena osuuden uhanalaisen ja orvoksi jääneen elefantinpoikasen adoptiosta Keniassa. Lahjaideana elämyspaketti on siis huomattavasti mielenkiintoisempi, henkilökohtaisempi ja mieleenpainuvampi kuin perinteinen festarilippu kirjekuoressa.

Gisgesin voi asentaa ilmaiseksi Android- ja iPhone-älypuhelimiin sovelluskaupoista tai osoitteesta www.gisges.com. Windows-puhelimilla yllätyslahjan voi vain lunastaa selaimen kautta.

Gisges_blue-01

Moniaistilliset joululippusetit myynnissä loppiaiseen saakka

Moniaistillisen Funky Elephant -lippusetin hinta Gisges-sovelluksen kautta on 37 € ja siihen sisältyvä festivaalipassi oikeuttaa sisäänkäyntiin molempina viikonloppuiltoina 8.‒9.4.2016 festivaalin päätapahtumassa The Circus -tapahtumakeskuksessa Helsingissä.

Myös perinteisiä Funky Elephant -festivaalipasseja voi valtakunnallisesti ostaa Lippupalvelusta loppiaiseen 6.1.2016 saakka tuntuvasti alennetulla early bird -hinnalla 30 € / kpl (+ Lippupalvelun toimituskulut). www.lippupalvelu.fi

Myös edullisempi lahjaidea on myynnissä, jos tekee rahasta tiukkaa. Funky Awards -gaalan osalta moniaistillinen lippusetti kustantaa Gisgesistä ostettuna 23 € (sis. ovipalvelumaksu).

Uskomme, että pienillä teoilla kaikkein helpoiten muutetaan maailmaa. Niinpä tilitämme jokaisen myydyn joululippusettien myyntituloista osan joulukuussa adoptoimamme, 10-kuukautisen ja kovia kokeneen Ngilai-elefantinpoikasen huolehtimiseen Keniassa yhteistyössä The David Sheldrick Wildlife Trust -säätiön kanssa. Tammikuussa starttaavan, festivaalin varsinaisen ennakkolipunmyynnin yhteydessä tullaan keräämään lisää varoja Ngilaille ja hänen ystävilleen. SheldrickWildlife Trust -säätiön kautta adoptoidun Ngilain kuulumisia voi seurata Funky Amigosin Facebook -sivuilla.

Katso YouTube-video Ngilain pelastusoperaatiosta:

Elämyksellistä ja groovaavaa Joulua sekä upeaa Uutta Vuotta 2016!!

 

Permalink