Tuottaja Funky Elephant -festivaalille

faviconfaviconFE21_logo_v2_blueB

 

Etsimme tulevalle mustan rytmimusiikin Funky Elephant -festivaalille tuottajaa. Funky Elephantin päätapahtuma järjestetään 8. – 9.4.2016 The Circus -klubilla Helsingissä.

Arvostamme:

– hyviä sosiaalisia taitoja ja positiivista asennetta

– kokemusta tapahtumatuotannosta ja paineensietokykyä

– hyvää excelin käyttötaitoa ja taloushallintaa

– some-osaamista

– ahkeruutta, itsenäistä otetta ja innovatiivista asennetta

– aktiivista kaupunkikulttuurihenkeä ja ennakkoluulottomuutta

Valittavan henkilön ei tarvitse välttämättä tuntea tarkemmin genremme musiikkia, mutta toki siitä on etua. Ohjelmaa rakentaa erillinen ohjelmatiimi, jossa tuottaja voi halutessaan olla mukana.

Tuottaja toimii festivaalijohtajan alaisuudessa ja yhteistyössä hänen kanssaan hoitaa festivaalin tuotantoa. Tuotantotiimissä on myös eri  vastuualueiden hoitajia kuten tiedottaja, stagemanageri, dekovastaava ym.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja hankkia arvokasta kokemusta pitkän ja perinteikkään festivaalin tuotantoprosessin parissa sekä osallistua halutessaan voittoa tavoittelemattoman Funky Amigos ry:n kulttuuritoimintaan laajemminkin.

Työ on osapäiväistä ja alkaa jo syksyllä, mutta aktiivisempi vaihe on tammi-huhtikuussa. Projektiluontoinen pohjapalkka on sovituista vastuualueista riippuen noin 2000-3500 e (yhteensä), jota on mahdollista kasvattaa provisiopohjalta. Lopullinen palkka on riippuvainen festivaalille tehtävästä varainhankinnasta ja haetusta tukirahoituksesta, joiden osalta tuottajalla toivotaan olevan merkittävä rooli.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus (max. A4 tekstiä) 1.9.2015 mennessä (deadlinea on pidennetty) festivaalijohtaja Sami Mannerheimolle osoitteeseen sami@funkyamigos.fi.

 

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>