Funky Elephant 20 Years Special:
Sharon Jones & The Dap-Kings
22.5. Helsinkiin

Sharon_Jones_photo_by_Kyle_Dean_ReinfordSielukas laulajatar Sharon Jones nähdään yhtyeensä The Dap-Kingsin kanssa The Circuksessa Helsingissä torstaina 22. toukokuuta. Menoa ovat nostamassa dj´t Magic Sam (Funky Amigos) & Surfa (St. Petersburg funk collective).

Sharon Jonesin ensi esiintyminen oli Suomessa Funky Elephant 11 -festivaalilla vuonna 2005 ja se on yksi festivaalin historian parhaista keikoista. Yli kaksituntisen keikan ja loppuunmyydyn Tavastian tunnelma oli ainutlaatuinen. Funky Amigos on nyt ilolla mukana toteuttamassa bändin uusinta vierailua 20. juhlavuoden merkeissä, yhdessä Live Nation Finlandin kanssa.

Newyorkilainen Sharon Jones & The Dap-Kings on hioutunut yhteen vuosien tiivistahtisen keikkailun myötä ja vakuuttanut sekä kriitikot että fanit raa’alla live-energiallaan. 60- ja 70-lukujen soulin kulta-ajat mieleen palauttavaa Sharon Jonesia on verrattu useissa yhteyksissä mm. Aretha Frankliniin ja James Browniin. Sharon Jones on raivannut pitkällä urallaan tiensä nykysoulin kuningattareksi ja tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Lou Reedin, Rufus Wainwrightin ja Princen kanssa.

The Dap-Kings on vuorostaan vaikuttanut myös Amy Winehousen jo klassikoksi muodostuneella Back To Black -albumilla. Yhtye myös kiersi Winehousen mukana tämän ensimmäisellä Yhdysvaltojen kiertueella.

FUNKY ELEPHANT 20 YEARS SPECIAL:
Sharon Jones & The Dap-Kings (USA)
dj´s Magic Sam & Surfa (RUS)
To/Thu 22.5.2014 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20, ikäraja K-18
Showtime: 22.00

LIPUT:

Liput palvelumaksuineen alkaen 34,50 € Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 €/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi

FB event: https://www.facebook.com/events/724384937590815/?notif_t=plan_user_joined

Tutustu myös:
Sharon Jones & The Dap-Kingsin viralliset kotisivut >>

Permalink