Funky Amigos Club: Marian Jamit pe 25.4. @ mbar

 

10152460_10152209790349597_3559814228848212719_n

LIVE: MARIAN JAMIT
Funky Amigos DJ’s with Magic Sam + DJ Borzin
K20 | vapaa pääsy

MarianJamitPromo01_JoniSarkkiFunky Amigos Clubin livevieraaksi saapuu tällä kertaa helsinkiläinen Marian Jamit, joka avasi Elephantasy Funky Family Picnic -juhlat viime kesänä Alppipuistossa. Ryhmä on keikkaillut ahkerasti läpi syksyn ja valloittanut yleisöt ympäri Etelä-Suomea sielukkaalla groovellaan ja aurinkoa tihkuvilla biiseillään. Mikäpä olisi parempaa Helsingin kevääseen!

Marian Jamit on monipuolisen muusikon Marian uusin projekti. Ensimmäinen levy julkaistiin viime keväänä, jonka jälkeen uutta materiaalia on ilmestynyt syksyllä ja viimeisin sinkku “Nosta mut ilmaan” julkaistiin Ystävänpäivänä 14.2.2014. Maria tunnetaan luultavasti parhaiten elektronista musiikkia ulkomaillakin julkaisseesta Mo And Mary -projektistaan, mutta Marian Jamien kanssa ote on orgaanisempi ja maanläheisempi. Monista eri tyyleistä vaikutteita ottavaa musiikkia, joka silti kuulostaa tuoreelta ja innovatiiviselta.

Illan levytarjonnasta vastaavat tuttuun tapaan Funky Amigos DJ:t legendaarisen Magic Samin johdolla. Huhtikuun klubilla levysoittimia komentaa myös mies, joka ei esittelyjä kaipaa. Yön pikkutunneilla tiskin taakse astuu itse DJ Borzin, jonka monikymmenvuotinen ura Helsingin yöelämässä pitää sisällään niin radiotyötä ja yhtyeitä kuin festivaaleja ja klubejakin. Tule todistamaan helmiä miehen laajasta levykokoelmasta ja nauttimaan rytmien rikkaasta maailmasta.

Tervetuloa!

INFORMATION IN ENGLISH : http://mbar.fi/events/891/

: MARIAN JAMIT :
Facebook : https://fi-fi.facebook.com/MarianJamit
Youtube : http://www.youtube.com/user/marianjamitchannel
Soundcloud : https://soundcloud.com/marian-jamit

: DJ BORZIN :
Info : http://mbar.fi/artists/243/
Club Balkan Fever : http://balkanfeverhelsinki.blogspot.fi/

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>