Perjantain tarjonnassa vahvistuksia ja muutoksia

Funky Elephantin perjantai-illan kohokohtiin lukeutuva huikea Elephantastic All Stars -kokoonpano on vahvistunut entisestään! Myös festarilla myynnissä oleva ruokatarjontaan on tullut täydennystä RastaChef Vegetarian Kitchenin liittyessä karavaaniin.

Elephantastic All Starsissa kysehän on juhlavuoden superkokoonpanosta, jossa DJ Polarsoul johtaa show’ta levysoittimien takana sekä vyöryttää lavalle ison liudan solisteja: Paleface, Gracias, Puppa J, Tuuttimörkö sekä Solonen ja Kosola. Nyt show’ta vahvistetaan vielä kahdella kovan luokan livemuusikolla.

Kim RantalaKim Rantala on pitkän linjan muusikko ja tullut tutuiksi vuosien varrella yhtyeistä, kuten JätkäjätkätGiant RobotReino & The Rhinos ja The Five Corners Quintet. Takavuosilta osa saattaa hänet muistaa myös Ma Baker’s Soulfactorysta, Nuspirit Helsingistä sekä Funky Elephantissa vuonna 2006 esiintyneestä lattarilegenda Joe Bataanin (USA) live-kokoonpanosta. Tällä kertaa hän soittaa kosketinsoittimia.

RasMooseToinen varmistettu vahvistus on multi-instrumentalisti RasMoose eli Rasmus Pailos, joka on tunnettu monista omista projekteistaan sekä yhteistyöstä artistien, kuten Asan ja Puppa J:n kanssa. Bänditaustaa löytyy myös esimerkiksi yhtyeistä Jätkäjätkät, Dalindèo ja Astro Can Caravan.

Myös muita yllätysvieraita saatetaan keikalla nähdä, joten tätä merkkitapausta ei takuulla kannata missata, sillä se ei tule toistumaan!

Lue lisää >>

Ruokatarjonta festarilla laajenee!

Funky Elephant on musiikin ohella myös paljon muuta, kuten herkullisia makuelämyksiä. Ghanalaisen ruoan ohella tarjontaa on viime metreillä laajennettu entisestään! RastaChef Vegetarian Kitchen erikoistuu kasvisruokaan ja maailmankeittiöihin vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Luvassa tällä kertaa ainakin intialaisia makunautintoja. Varaathan käteistä matkaan!

Katso myös:
www.rastachef.com >>

Peruuntuminen perjantain alkuillassa

Perjantaiksi Heineken Afronaut Stagelle suunniteltu Issan, Ilarin & Sibirin (BFA/FIN) rumpu-dj-tanssi -show on valitettavasti peruuntunut äkillisen sairaustapauksen vuoksi. Pahoittelemme muutosta!

 

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>