Sarah Kivi & Non-Orchestra

SarahKivi_940

Sarah Kivi & Non-Orchestra yhdistelee raikkaalla ja urbaanilla tavalla folkia ja vahvasti bassovoittoista musiikillista syväluotausta. Duon muodostavat vokalisti Sarah Kivi sekä tuottaja Niclas Kristiansson alias Non Person. Molemmilta löytyy monipuolinen ja vahva musiikillinen tausta: Niclaksella elektronisen musiikin ja hiphopin puolella, Sarahilla muun muassa progen, hiphopin ja bluesin parissa. Yhteisprojektissa heidän vahvuutensa ja taustansa nivoutuvat sulavan luontevasti yhteen kuin hajalleen levinneen palapelin viimeinen puuttuva palanen.

Kaksikko julkaisi viime keväänä tummasävyisen maalailevan debyyttialbuminsa Kiveen kirjoitettu, joka on tuotettu ja sovitettu yhteistyössä Ville Pystysen kanssa. Tuloksena on modernia elektronisakustista musiikkia, jossa äärimmäisen vivahteikas äänimaailma yhdistyy Sarahiin tummaan mutta herkkään ääneen.

Esikoislevyltä ovat monille tulleet tutuiksi etenkin kappaleet Leikkokukka, Booty Call Blues sekä Onni ja epäonni, jotka ovat saaneet runsaasti soittoaikaa muun muassa Bassoradion ja Radio Helsingin taajuuksilla. Levyllä vierailee myös liuta lahjakkaita muusikoita, joiden repertuaarista löytyy niin jousia, puhaltimia kuin kitaraa.

Keikoilla duo muuntautuu isommaksi kokoonpanoksi, kuten nähtiin esimerkiksi viime vuoden Flow-festivaalilla. Upeaääninen Sarah Kivi nähdään Funky Elephantissa perjantaina!

» PE 4.4.2014
Main Stage

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jPAlBqUXf0o] [youtube http://www.youtube.com/watch?v=ue4B8WPLel4]

Funky Elephant 20 -festivaali 3.-6.4.2014