Polkuharmonix

polkuharmonix_promo2Polkuharmonix on virkistävä uutuus Suomen rytmimusiikkikentällä. Kolmesta miesäänestä koostuva lauluyhtye tarjoilee harmonista poljentoa, rocksteady- ja reggaerytmejä härmäläisellä twistillä. Vaikutteet tulevat pääosin 60- ja 70-luvun Jamaikalta, silti unohtamatta uudempia virtauksia ja omaa maantieteellistä sijaintia.

Yhtye julkaisi viime kesänä seiskatuumaisen singlen hullaannun / sitä mit maailmalta hain (Roihis Musica) ja ensimmäistä pitkäsoittoa narutetaan paraikaa.

Vantaalaislähtöisten poikien taustabändinä toimii arvostettu ja monessa liemessä keitetty Punky Reggae Band, jota on nähty ja kuultu viime vuosina lähes kaikkien maassamme vaikuttavien reggaeartistien taustalla sekä merkittävänä osana yhtyettä Liljan Loisto. Reggaen juurilla siis mennään , mutta lähestymistapa on samaan aikaan aivan uudenlainen. Polkuharmonix ihastutti yleisönsä helmikuun alussa perinteisessä Reggae Snowsplashissa Tavastialla, Funky Elephantiin mennessä tämä kukka on avautunut vain entisestään!

» PE 4.4.2014
Diversity Stage


Funky Elephant 20 -festivaali 3.-6.4.2014