KHONA DJ’S (NGA/FIN): Afrobeats Special

KHONA-banner-plain

Tämän hetken kuumin ilmiö maailman klubirintamilla on afrobeats. Nigerian, Ghanan, Etelä-Afrikan, Tansanian ja Kenian urbaanit klubisoundit dancehallista houseen ja hiphopiin ovat viime vuosina sulautuneet yhteen ja tanssittavat kansaa kiihtyvällä voimalla ympäri maailman. Helsinki tulee nyt mukaan eturintamaan heti Lontoon ja Berliinin vanavedessä.
Bassoradion Boom Shakalaka -deejiit Afro Friday -klubeineen ovat lyöneet läppärit yhteen Nosturilla pyörivän supersuositun Afrobeat Cult -klubin nokkamiehen DJ X-Rayn kanssa, ja tuloksena kansa saa tanssia itsensä pyörryksiin uuden Khona-klubin merkeissä. DJ:t X-Ray ja Hermanni tuovat soundinsa perjantain Funky Elephantiin antaen illalle hikisen päätöksen tuoreella valikoimalla tämän hetken kuuminta soundia.

DJ X-Ray on kotoisin Lagosista Nigeriasta ja toiminut radio- ja tv-musiikkitoimittajana sekä soittanut vuosia deejiinä ja promoottorina järjestäen Helsingissä mm. Club Swaggaa ja The Afrobeat Cultia.

DJ-Hermanni-3DJ Hermanni (aka Svengali) on helsinkiläinen pitkän linjan dj, joka on järjestänyt mm. Kuningassoundi, Ghetto Blaster, Boom Shakalaka ja Afro Sunday -klubeja. Hän kiertää jatkuvasti ympäri Suomea ja soittaa säännöllisesti myös ulkomailla. Viimeksi noin 1500 ihmistä nautti miehen selektiosta afrobeatsin merkeissä Full Moon -rantabileissä Sansibarilla Tansaniassa.

» PE 4.4.2014
Heineken Afronaut Stage

DJ-X-Ray2

DJ X-Ray


Funky Elephant 20 -festivaali 3.-6.4.2014