GETTOMASA

slide-gmasa

Jyväskyläläinen Gettomasa tuli suuremmalle yleisölle tutuksi voittamalla vuoden 2012 rapin sm-kilpailut. Voitto ei ollut yllätys, sillä huippulahjakkaan jyväskyläläisen räppikuviot saivat alkunsa nimenomaan freestyle-sessioista kavereiden kanssa. Gettomasa on kasvanut hiphopiin perinteiden kautta, minkä myös kuulee kaverin asiantuntemuksesta ja omistautuneisuudesta kulttuurille.

Ruubenin kanssa vuonna 2014 tehty yhteislevy Vellamo LP nosti suosiollaan Gettomasan lopullisesti parrasvaloihin. Albumi piti sisällään useammankin hitin, kuten videolle päätyneet “Hiljaa hyvää tulee” -biisi yhdessä Stepan kanssa sekä “Kuolleet presidentit”. Sen jälkeen suosiota ovat entisestään kasvattaneet muun muassa single “Ota kiinni jos saat” ja viimeisimpänä biisit “Kuka” ja “Sä tiiät”, joilla Gettomasan flow loistaa tuttuun tapaansa. Pian julkaistava oma debyyttilevy tulee väistämättä olemaan seuraava virstanpylväs uralla. Funky Elephant -yleisö pääsee kuin aitiopaikalta nautiskelemaan tämän lahjakkaan suomiräppärin uusimmista edesottamuksista perjantaina livenä.

”Uuden levyn teko on jo hyvässä alussa ja Kuulokkeet-sinkulla jatketaan Ruubenin kanssa siitä mihin viime levyllä jäätiin. Levy tulee sisältämään myös muutamia uusia tuottajia ja vierailijoita. Levy ilmestyy keväällä 2016.”


22nd Funky Elephant Festival 7.–9.4.2016

logot2016