Eternal Erection feat. Paleface & Reino Nordin

eternal-e

Suomalainen Eternal Erection on vuonna 1994 perustettu funk-yhtye, joka juhlii nyt Funky Elephantin rinnalla myös omaa 20-vuotistaivaltaan. Pehmeä-äänisen laulaja ja kosketinsoittaja Sam ”Rick Lover” Huberin johtama yhtye on Suomen parhaimpia ja tunnelmaa nostattavimpia keikkabändejä.

Eternal Erectionin viimeisin albumi Angels and Bandits julkaistiin keväällä 2009. Tätä ennen yhtyeeltä on tullut neljä albumia: Family Tree (1998), No Funk About It (2000), On Top (2005) ja On Tour -livelevy (2006). Materiaalia on julkaistu erikseen myös Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Venäjällä. Nyt bändi on tekemässä aktiivisesti paluutaan parrasvaloihin, minkä myötä uusi levy ilmestyy syksyllä 2014.

Suurimmat meriitit bändi on vuosien varrella kuitenkin niittänyt ennen kaikkea vauhdikkailla ja viihdyttävillä live-keikoillaan, joiden funk-spektaakkelit huokuvat yhtä suurta rakkautta. Eternal Erection on villinnyt yleisöjä yhdessä muun muassa sellaisten nimien, kuten Michael Monroen ja Lauri Ylösen, kanssa.

Yhtyeen motto on pysynyt alkuajoista asti 20 vuotta samana: ”tarkoitus on vapauttaa ihmisten vartalot hurjaan tanssiin, jotta heidän mielensä seuraisi perässä”. Eternal Erection on nyt kovemmassa iskussa kuin ikinä, ja festivaalilla luvassa on taattua tanssitranssia, näyttäviä esiintymisasuja ja tietysti aina yhtä hikistä funkia – niin täysin uuden materiaalin kuin vanhojen hittien voimin. Kuumeisesti odotetulla juhlakeikalla vierailevat solisteina myös Paleface ja Reino Nordin. Funkympaa kuin funk!

Katso myös:
YLE Elävä Arkisto: Rick Loverin funk-musiikki on sisäistä hierontaa >>

Eternal Erectionin www-sivut >>

» TO 3.4.2014
Main Stage
Funky Elephant 20 -festivaali 3.-6.4.2014