DJ’t & juontajat

Magic SamBunuel

Bunuel & Magic Sam (TO/PE)

Funky Elephantin avajaisissa, torstain 20-vuotisillassa levyvalinnoista vastaavat Funky Amigos -legenda, festivaalijohtaja Magic Sam ja huikean laajasta musiikintuntemuksestaan kuuluisa, rauhan ja rakkauden lähettiläs Bunuel. Jälkimmäinen myös juontaa festivaalin lauantai-illan pääsalissa ja tunnetaan koko paikallisen funky-skenen pioneerina ja isähahmona vuosikymmenien ajalta.

Njassa (PE)

Pitkän linjan funky-hahmo, radiotoimittaja (Radio Helsinki) ja musiikkivaikuttaja General Njassa juontaa Funky Elephantin perjantai-illan päälavan ohjelmiston.

Lovroc (PE)

DJ LovrocDj, tuottaja ja klubipromoottori Lovroc on täyttänyt tanssilattioita useissa Funky Amigosin tapahtumissa vuosien varrella. Eikä syyttä, sillä erittäin aktiivinen keikkailu ja intohimoinen suhtautuminen musiikkiin luovat pohjan hänen erinomaiselle tilannetajulleen ja monipuoliselle musiikkimaulleen, jossa yhdistyvät perinteikäs tumma rytmimusiikki, hiphop, ghetto funk ja breakbeat. Lovrocilla on lisäksi hyvä tuntemus brittiläisestä nykysoundista, mikä välittyy seteistä. Hän on myös osa Rauha Trio -kollektiivia, joka järjestää klubeja, kuten Soul Kitchen ja It’s Cookin’.

Kuuntele myös:
DJ Lovroc @ MixCloud >>

Positron (PE)DJ Positron

Positron soittaa Diversity Stagella perjantaina taatusti funkyn kattauksen vanhemmasta hiphopista aina retrodiskoon. Välissä kuullaan epäilemättä funkin ja soulin uudempia sävyjä mutta myös tuoreita edittejä klassikoista. Positron on kunnostautunut viime vuosina etenkin mbarissa pyörivällä Handclaps & Fingersnaps -klubilla, Om’pun Gimme A Breakissä ja järvenpääläisen Uuno-baarin Boogie on numero yksi -iltamissa.

Borzin (LA)

BorzinMinne ikinä DJ Borzin on elämänsä varrella päätynytkään, musiikki on aina soinut tyylillä. Genreillä tai muilla rajoitteilla ei ole koskaan ollut väliä, sillä kuten Duke Ellington jo totesi, “on olemassa vain hyvää ja huonoa musiikkia”. DJ Borzin soittaa näistä ensiksi mainittua. Miehen tausta Koneveljet-yhtyeen jäsenenä, edesmenneen Koneistofestivaalin ohjelmapäällikkönä ja Welho Ambient Net Radion taustahahmona on siivittänyt tietä Club Balkan Feverin ja Club Mondon kaltaisille omille klubeille. Borzinilla on myös kuukausittain ohjelma Radio Helsingillä. Funky Elephantissa hänen pettämätön makunsa nousee jälleen kerran oikeuksiinsa pääsalissa lauantaina.

Lue myös:
DJ Borzin @ Radio Helsinki >>

Klukva & Surfa (RUS) (LA)

Festarin pietarilaisvahvistus dj-ohjelmistossa on duona soittava Andrei Klukva ja Slava Turfa, jotka ovat vieneet mustan rytmimusiikin kulttuuria vahvasti eteenpäin jo vuosien ajan niin  Venäjällä kuin ulkomaillakin Suomea, Viroa, Yhdysvaltoja ja Kanadaa myöten. Energisissä miksauksissaan miehet soittavat erilaisia tyylejä funkin, discon, jazzikkaan hiphopin ja muun grooven ääreltä. Klukva & Surfa järjestävät aktiivisesti myös omia tapahtumia, kuten omaa festivaaliaan VDRUGFEST.

Tutustu ja kuuntele myös:
T-Funky Special website (in Russian) >>
Andrei Kluvkan dj-sivut >>
DJ Klukva @ MixCloud >>
DJ Surfa @ MixCloud >>

Future sound of funk part .3 by Klukva on Mixcloud

Dj Surfa – Special mix for HardLunch by Surfa on Mixcloud


Funky Elephant 20 -festivaali 3.-6.4.2014