Mitä kuuluu, Funky Amigos?

Funky Amigos ry:n vuosi 2018 näyttää hyvin erilaiselta kuin aikaisemmin. Suurin muutos aikaisempaan on se, että nostamme Alppipuistossa 7.7 toteutettavan Elephantasy-tapahtuman yhdistyksen päätapahtumaksi ja 23 vuotta järjestetty Funky Elephant festivaali pitää välivuoden.

Funky Elephantin siirtyminen syyskuun alkuun ja Suvilahteen vuonna 2017 ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Ajankohta syyskuun alussa tuntui loppujen lopuksi väärältä, ja sitä vahvisti hyvin sateinen festivaaliviikonloppu. Festivaalin konseptia lähdettiin uudistamaan vahvasti ja esiintymislavojen määrä kasvoi liiankin paljon suhteessa resursseihin. Infran kulut kasvoivat radikaalisti eikä rahoitus ja lipunmyynti riittänyt kattamaan kuluja. Uudessa konseptissa oli myös paljon hyvää, mutta haluamme miettiä festivaalin tulevaisuutta nyt rauhassa ja hoitaa yhdistyksen talouden kuntoon.

Yhdistyksessämme on nyt aikaa uusille tuulille. Elephantasy-tapahtumalle tulee täyteen ensi kesänä 10 vuotta Alppipuistossa, ja juhlan kunniaksi haluamme viedä tapahtuman aivan uudelle tasolle. Lisäksi olemme järjestämässä Kulttuuritalossa Elephantasyn jatkoja. Olemme myös toteuttamassa loppukesästä lähiötapahtuman Itä-Helsingissä, joka on parhaillaan suunnittelun alla. Keväällä pääset maistamaan myös Funky Amigosin ruokakonseptin Afro Twistin herkkuja Maailma kylässä -festarilla.

Klubirintamallakin tapahtuu. Syksyllä alkaa uusi Hit The Breaks -klubi, jossa voit nähdä tämän hetken kuumimmat funk-bändit. Klubi on suunnattu erityisesti kaikille tanssijoille. Klubi-iltoja on tarjolla nyt keväälläkin, kun Tropical Splash -illat jatkuvat Navy Jerry`sin baarissa joka kuun ensimmäinen perjantai. Seuraava klubi-ilta järjestetään perjantaina 4.5. Tervetuloa nauttimaan rytmeistä.

Kaikkea hyvää meininkiä on siis luvassa tänäkin vuonna. Arvostamme suuresti, jos haluat tukea toimintaamme, sillä nyt tarvitsemme sinua ja supporttiasi enemmän kuin koskaan. Se onnistuu hyvinkin helposti liittymällä kannatusjäseneksemme allaolevasta linkistä, jossa myös tarkemmat infot asiasta. Kannatusjäsenenä voit halutessasi osallistua toimintaamme myös aktiivisemmin.

https://funkyamigos.fi/family

Mahtavaa kevättä kaikille ja toivottavasti nähdään tulevissa tapahtumissamme.

Sami “Magic Sam” Mannerheimo
Funky Amigos ry:n puheenjohtaja

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>