Funky Amigos Supports: Ostan soittimeni Suomesta

Niin musiikin ammattilaiset kuin kehnommatkin kotibilekitaristit tietävät kutkuttavan tunteen marssia tuttuun musiikkiliikkeeseen soitinhankinnan kynnyksellä: vapaus katsella, hipelöidä ja testata eri soitinvaihtoehtoja. Fiilistellä, että mikä olisikaan omiin hyppysiin se täydellinen instrumenttivalinta. 2000-luvun ilmiö, kivijalkakaupan heikentyminen, näkyy kuitenkin myös perinteisessä instrumenttikaupassa – moni tilaa soittimensa tätä nykyä isoista ulkomaisista verkkokaupoista.

Suomalaisten musiikkiliikkeiden grand master F-Musiikki onkin aloittanut loppuvuodesta 2014 kampanjan ”Ostan soittimeni Suomesta”. Kampanjan tavoitteena on kannustaa niin musiikin harrastajia kuin ammattilaisiakin tukemaan suomalaista työtä hankkimalla soittimensa kotimaisesta musiikkiliikkeistä tai verkkokaupasta. Useat artistit kuten Paleface, Sami ja Maarit Hurmerinta sekä Anssi Kela ovatkin ottaneet osaa kampanjaan antamalla lausuntonsa perinteisen musiikkikaupan puolesta.

Myös Funky Amigot tukevat suomalaisen rytmimusiikin sanansaattajina kotimaisen musiikkikaupan tulevaisuutta. Suosittelemmekin kaikille ystävillemme, niin ammattimuusikoille kuin harrastajillekin, käymään ulkomaisen nettikaupan sijaan kotimaisessa musiikkikaupassa. Mikäli musiikkikaupoissa ei kävisi kukaan, kuihtuisivat ne kannattamattomina pois. Missä sitten pääset tulevaisuudessa kokeilemaan sitä funkeinta mahdollisinta pasuunaa tai kauneimmalta soundaavaa kitaraa?

“Mikään ei voita musaliikkeen ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Sitä en saa nettisivuilta. Voin testata soittimia, keskustella tuotteista ja luottaa aina siihen että saan nauttia alan parhaasta osaamisesta. Mä ostan soittimeni Suomesta!”

– Paleface

F-Musiikki / Ostan soittimeni Suomesta -kampanja myöntää tänä vuonna Funky Awardseissa Vuoden artisti –palkinnon.

Permalink