FREAKZ! The Funky Amigos Halloween Show!

FREAKZ JULISTERakkaalla juhlalla on monta nimeä. Jo vuosituhansien ajan ihmiset ympäri maailmaa ovat tanssineet, laulaneet, naamioituneet ja kerääntyneet yhteen juhliakseen päättynyttä satokautta ja kunnioittaakseen vainajien ja esi-isien muistoa.

Kekrin hengessä Funky Amigos ottaa Suvilahden Tiivistämön haltuun uudella klubikonseptilla, lauantaina 1. marraskuuta. Luvassa tuttuun tapaan kokemuksia kaikille aisteille. Ensiluokkaisen live-musiikki kattauksen kruunaavat sirkustaiteet, mystinen mentalismi, videoprojisoinnit, sisustus ja tietenkin sinä.

Pietarin Spektaakkelin uusi levy on valmis ja vaikka ei virallisista levyjulkkareista olekaan kysymys, uutta materiaalia kuullaan varmasti. Ennen Pietarin rockia ja räppiä yhdistelevää kaahailua, ilta alkaa sielukkaissa tunnelmissa Mary A:n rnb ja hip hop tyyleillä. The Man puolestaan naittaa rockin ja soulin omalla energisellä ja persoonallisella tyylillään sopaksi josta ei sattumia puutu. Bändien välissä nähdään akrobatiaa Duo Knot casen toimesta ja kekrin, tai halloweenin perinteen maagisemmasta puolesta yleisöä sivistää mystikko Alexander XIII. Itse tiivistämö saa myös uuden kuosin kun Kangastus VJ tiimi herättää seinät henkiin.

Vaikka kyseessä on jälleen sisältö edellä tehty kulttuuriteko, yritämme samalla saada myös yhdistyksen taloutta kuntoon. Bileissä ei tule olemaan nimilistaa, joten kaikki osallistujat tukevat yhdistyksen toimintaa ja ovat varmistamassa että tulevaisuudessakin laadukas rytmimusiikki ja genrerajoja rikkovat kulttuuri ja taiteet voivat löytää kasvualustan Helsingissä.

Tule mukaan historiallisiin, ensimmäisiin FREAKZ bileisiin näyttämään mistä kansan syvimmät rivit on tehty. Baarissa juomat on kylmiä ja ihmiset lämpimiä ja pientä naposteltavaa löytyy hengenpitimiksi. 😉

Asu on vapaa. Let the inner freakz come out and play!

ILLAN AIKATAULU:

Klo 21.00 ovet auki, Funky Amigos dj´t, Kangastus Visuals
Klo 21.45 Mystikko Alexander IIIX
Klo 22.00 Mary-A
Klo 23.05 Duo Knotcase -sirkusesitys
Klo 23.15 The Man
Klo 00.25 Mystikko Alexander IIIX
Klo 00.30 Pietarin Spektaakkeli
Klo 01.30 Funky Amigos dj´t
Klo 02.30 valomerkki

Liput ovelta 10 €, ennakkoon tiketistä 9 € + välitys.

https://www.facebook.com/pages/Funky-Amigos/275870972151

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>