Festariradio nostattaa fiilikseen

Funky Elephant -festivaalilta kuullaan tänä vuonna viidennen kerran suoraa festariradiota

16. Funky Elephant -festivaali oli ensimmäinen, jonka aikana eetteriin lähetettiin suorana paikan päältä radio-ohjelmaa, joka sisälsi kohauttavia artistihaastatteluita, mahtavaa musiikkia ja ainutlaatuista verbaaliakrobatiaa. Nyt neljä vuotta myöhemmin haasteen ovat ottaneet vastaan uudet lupaukset, mutta tahtotila on vähintään yhtä kova.

Kaupunkiradion Arabianrannan lähetysyksiköstä taajuuksien harmoniaa musiikin ja oikein ajoitettujen viestien avulla hienovaraisesti säätelevät Niko Jekkonen ja Roosa Kuosmanen. Heidän vankkumaton tyylitajunsa ja sulava retoriikka on elintärkeä, sillä pieninkin lipsahdus lähetyskeskuksessa voi viedä koko tehtävän sanoinkuvaamattomiin ongelmiin.

Festivaalien kuumeisesta sydämestä, Circuksen toisen kerroksen karaokekopista, urheat funkonautit Milla Sillanpää ja Miko Vainio välittävät festareiden tunnelman suorana ja leikkamattomana, sekä sukeltavat artistien sielunmaisemaan lämpöä ja iloa tihkuvien haastatteluiden muodossa.

Uhkarohkean tiimin vetäjänä toimii festariradion konkari, tuottaja Kaisa Eranti ja lähetyksen operatiivisena johtajana On air-tuottaja Hanna-Mari Kuivalainen. Vain heidän lannistumaton luonne ja luja usko on mahdollistanut koko tehtävän ja vie sitä eteenpäin kuin elefanttia mäessä tai kosmonauttia taivaalla.
Festariradion lähetykset  Kaupunkiradiossa perjantaina 19-23 ja lauantaina 20-23 taajuudella 92,2 MHz sekä netistä osoitteessa kaupunkiradio.fi tai http://st.downtime.fi/tm.mp3

Funky Amigos ry on mukana Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Laajasalon opiston opiskelijoiden pyörittämässä Kaupunkiradiossa, jota osa myös Funky Elephant festariradio on.

Kaupunkiradio: https://www.facebook.com/Kaupunkiradio

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>