Feel Good Lounge

feelgoodlounge_otsikko

Viime vuoden festivaalilla lanseerattu Feel Good Lounge laajentaa sisältöään ja tarjoaa edellistä vuotta voimakkaammin mahdollisuutta vaihtoehtoiselle festarikokemukselle hyvinvointia edistävine ohjelma-, ruoka- ja juomavalikoimineen. Stadin tunnelmallisimman joogastudio Pihasalin sekä muiden kumppaneidemme kanssa tuotetussa sisällössä tullaan aistimaan jotain sellaista, mitä ei aikaisemmin ole klubifestarimiljöössä nähty, kuultu tai koettu.

Kehon ja mielen kokonaisvaltainen chill-out

joogafantti2Ympäristöönsä nähden yllättävästä sisällöstä huolimatta Feel Good Loungen ilmapiiri on kutsuvan rento. Mukaansatempaavat liikkeeseen, hengitykseen, ääneen, kohtaamiseen, kosketukseen ja läsnäoloon liittyvät ohjatut sessiot sallivat vapaan liikkumisen sisään ja ulos, tilaan-tilassa-tilasta. Oman vallitsevan fiiliksen mukaan. Kokonaisvaltaisen kehon ja mielen chilloutin kruunaavat loikoilualueet ja hypnoottiset musiikki-esitykset sekä inspiroivat DJ:t. Suosittelemme lämpimästi tätä mystisen rakkaudellista festarikokemusta – räjähtäneimmillekin!

Rakkaus on rytmi minussa, hyvän olon alku ja voima. Antaudun virran vietäväksi, sukellan kokemukseen jokaisella solullani. Olen juuri sellainen kuin olen. Tässä ja nyt.

PIhasali

Feel Good Lounge -ohjelma

Perjantai 8.4.2016

klo 20.15 Acro Yoga (Circus Johku)
klo 21.00 “Avautuminen” (FE Hostesses)

klo 22.00 Reggae Yoga Jam (Pihasali / Hanna)
klo 22.45 LIVE: Mysterose Garden
klo 00.15 LIVE: Take the Cookies (BLR)

Lauantai 9.4.2016

DJ Borzin
klo 21.00 Reggae Yoga Jam (Pihasali/Hanna)
klo 22.00 LIVE: Kumea Sound

klo 23.15 Kamujooga – kohtaamisia (Pihasali / Hanna & Meri)
klo 24.00 LIVE: Malang Cissokho (SEN)
klo 01.00 “Vapautuminen” (FE Hostesses)