Elephantasy juhlii vuosia 7.7.2018 Alpparissa!

Heinäkuu lähestyy ja pian on aika heittäytyä jokakesäisen fantasian pariin, kun Elephantasy – Funky Family Picnic valloittaa idyllisen ja aina yhtä ihastuttavan Alppipuiston lauantaina 7.7.2018 klo 14-22 ja myöhemmin klo 22-04 lähes kivenheiton päässä olevalla Kulttuuritalon alakerran klubin! Helsinkiläistä kaupunkikulttuuria ja sen moninaisuutta rakkaudella yhteen kokoava puistopiknik viihdyttää nyt Alppipuistossa jo kymmenettä vuotta, ja juhlan kunniaksi festivaalikin levittäytyy ja laajenee.

Päivätapahtuma on sisäänpääsyltään maksuton ja ikärajaton.
Iltatapahtumaan ovat kaikki täysi-ikäiset (K18) tervetulleita edullista (10/12 €) sisäänpääsymaksua vastaan.

Live-ohjelman vetonaulaksi Alppipuistossa on kiinnitetty Solosen, Kosolan ja Xmiehen muodostama, yleisönsä hurmaavista keikoistaan tunnettu rap-ryhmä Lyömättömät. Rytmimusiikin skenessä asemansa jo visusti vakiinnuttanut The Funky Sound Foundation puolestaan laittaa rouhealla groovellaan koko Alpparin svengaamaan ja tanssimaan.

Vivahteita eri puolilta maailmaa ovat tuomassa osaltaan karkeloihin kongolaista soukous-twistiä tarjoava Liwata’s Afro Review (FIN/COD/COG/SEN), KillaBeatMaker (COL) moderneine lattaribiitteineen, Roast Burn Big Bandin säkenöivät jazz-virtuoosit, kuubalaisista perinteistä ammentava Cuarteto Guajeo (FIN/CUB), nuoret rap-lahjakkuudet Becky Wave, Bomstikidi & Mirage, fidžiläissuomalainen modernin r&b-soulin lupaus Moria sekä DJ Bunuel ja Funky Amigos DJ’s. 

Iltaklubia tunnelmallisessa Kultsan alakerrassa tähdittää itseoikeutetusti Puppa J. uuden kokoonpanonsa Rytmi-Renkien (feat. Joonas Hauveli) kanssa kesän ainoalla livebändikeikallaan, jota ei varmasti kannata missata! Dekkien takana hääräävät kolumbialaistuottaja-dj KillaBeatMaker, reggae-jellona Masta Lion (GAM) ja Funky Amigos DJ’s. Liput: 10/12 € (ennakko / ovi). K18. Ennakot: Tiketti & Holvi. Sisäänpääsylippuja saatavuuden mukaan myös ovelta.

Auringon alla Helsingissä tuskin on olemassa parempaa miljöötä kuin Alppipuisto kuumista rytmeistä, monikulttuurisesta tunnelmasta, hyvästä ruoasta ja ystävien seurasta nauttimiseen. Tänä vuonna rytmimusiikkia live-esiintyjien ja deejiiden voimin tanssitaan ja diggaillaan Elephantasyssa kahdella lavalla, mikä laajentaa ohjelman aiempaa laajemmaksi. Tuttuun tapaan perheen pienimmille on varattu kokonaan oma alueensa aktiviteetteineen. Circus Johkun esityksistä ja tapahtuma-alueen erilaisista työpajoista löytyy innostuksen aihetta vanhemmillekin!

Omat juomat ja eväät ovat tuttuun tapaan puistossa sallittuja. Monenlaista katuruokaa maailmalta tarjoavat ruokakojut auttavat täydennyksissä tai jos omat piknik-herkut jäivät valmistelematta.

Tervetuloa nauttimaan Stadin ja Alpparin kesästä parhaimmillaan!

Elephantasy on osa Alppipuiston kesä -tapahtumasarjaa, jota Helsingin kaupunki tukee.

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>