ELÄMYKSIÄ TARJOILEVAN FUNKY ELEPHANT -FESTIVAALIN TEEMANA LOVE & UNITY

 

  • Maksuttomassa päivätapahtumassa Helsingin Narinkkatorilla la 9.4. klo 12-20 esiintyjiä, työpajoja ja yhteisötaideprojekti
  • Päätapahtuma The Circuksessa pe-la 8.-9.4. klo 20-04

unnamed

Monikulttuurista rytmimusiikkia tarjoilevan Funky Elephant -festivaalin päätapahtuma järjestetään tapahtumakeskus The Circuksessa, Helsingissä 8.-9.4.2016. Yhteisvastuullista ideologiaa edustava urbaani kaupunkifestivaali kulkeutuu nyt koko kansan ulottuville, kun iltakeikkojen lisäksi luvassa on runsaasti päivä- ja ilmaisohjelmaa koko perheelle. Festivaalin avajaisklubia vietetään torstaina 7.4. Henry’s Pubissa.

Maksuton päivätapahtuma Funky Family Zone

Viime vuosien tapaan festivaali tarjoaa innovatiivisen ja avoimen alustan myös urbaanille kaupunkikulttuurille sekä taiteen eri muodoille. Lauantaina 9.4. Narinkkatorilla on lapsi-perheille ja nuorille suunnattu päivätapahtuma Funky Family Zone, monikulttuurinen kohtaamispaikka yhdessä tekemiselle, liikkumiselle ja oleskelulle, positiiviselle musiikille ja hyvälle ruoalle. Ohjelma käsittää myös osallistavia työpajoja kuten tansanialaisen muusikko-tanssinopettaja Menard Mpondan järjestämän afromuskarin.

Ensimmäistä kertaa järjestettävällä Funky Family Zonella toteutetaan Elephant Goes Out-yhteisötaideprojekti. Narinkkatorilla zimbabwelaistaustainen taiteilija Francis Mushonga ohjaa projektia, jossa jättiläismäisen elefantin metallinen runko somistetaan kierrätysmateriaaleilla. Jokainen ohikulkija on tervetullut osallistumaan! Projekti toteutetaan Funky Amigosin joulukuussa adoptoiman, kovia kokeneen Ngilai-elefantinpoikasen kunniaksi. Päivätapahtuma huipentuu elefanttikulkueeseen, jossa teos kuljetetaan seremoniallisin menoin The Circus -konserttikeskuksen oville toivottamaan illan festivaalikävijät tervetulleiksi.

Iltaelämykset The Circuksen päänäyttämöllä

The Circus -festivaaliareenalla yleisö pääsee viikonloppuna live-musiikin ohella nauttimaan Circus Johkusta, katutanssijoiden ja afrikkalaisen tanssiryhmä Denchem Crew’n esityksistä myös taiteesta ja muista visuaalisista elementeistä. Erillisessä Feel Good Loungessa voi rentoutua perjantai- ja lauantai-iltaisin hyvinvointia edistävän ohjelman, ruoan ja juoman parissa ‒ tavoitteena kehon ja mielen kokonaisvaltainen chillout!

Pääesiintyjinä The Herbaliser ja Brooklyn Funk Essentials

Funky Elephant -festivaalin pääesiintyjiä The Circuksessa ovat perjantaina brittiläinen jazz-hiphop‒kokoonpano, oman tyylisuuntansa lippulaiva, The Herbaliser sekä lauantaina New York Cityn klubiskenestä ponnistanut maailmanmusiikkia funkiin yhdistelevä Brooklyn Funk Essentials.

Funky Family Zone PÄIVÄOHJELMA

la 9.4. klo 12-20 @ Narinkkatori (-S-)
Klo 12-19 Elephant Goes Out -yhteisötaideprojekti (Francis Mushonga)
Klo 12-15 Elefanttiaiheinen askartelupaja
Klo 12-15 Jättisaippuakuplapaja (Circus Johku)

Klo 12.00 Ipanapa dj’s
Klo 12.30 Afromuskari (Menard Mponda)
Klo 13.00 Ipanapa dj’s
Klo 13.30 Afromuskari (Menard Mponda)
Klo 14.00 LIVE: Natural Marcus
Klo 14.30 Street Dance (Archibong & DJ Bantus)
Klo 15.00 LIVE: The Jingles (EST)
Klo 15.30 DJ Cee Rock (hiphop, soul, r&b, funk)
Klo 16.00 LIVE: Mercedes Bentso, Omar Moreno & Rafazzy
Klo 16.30 Break the Fight! -breikkityöpaja, b-boy Niki
Klo 17.00 Funky Amigos dj’s
Klo 17.30 Djembe-paja (Zoumana Dembélé & Siaka Coulibaly)
Klo 18.00 LIVE: Hoippu Orkesteri
Klo 18.30 Funky Amigos dj’s
Klo 19.00 LIVE: Bogolo
Klo 19.45 Elefanttikulkue

Päätapahtuman ja avajaisklubin ohjelma osoitteessa www.funkyelephant.fi. Lisätietoja ohjelmasta ja esiintyjistä löydät myös Funky Elephant -festivaalilehdestä.

LIPUT perjantain ja lauantain päätapahtumaan The Circuksessa:
Pe 25 € ennakko / 29 € ovelta
La 29 € ennakko / 33 € ovelta
2 päivän passit 39 € ennakko / 43 € ovelta.

Liput myy ennakkoon Ticketmaster Suomi sekä Rupla, Henry’s Pub ja Lentävä Matto (Tre).

Festivaalia järjestävä Funky Amigos ry lahjoittaa osuuden jokaisesta myydystälipusta Ngilai-elefantinpoikaselle Keniaan. Ngilain kuulumisia voit seurata Funky Amigosin Facebook-sivun kautta.

funkyamigos.fi // funkyelephant.fi
Funky Amigos Facebookissa // Facebook Event
Funky Amigos Twitterissä
#funkyelephant @funkyelephant

Spotify 22nd Funky Elephant 2016 -soittolista

Yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätiedot:
Tuottaja Funky Amigos, Jenni Lahtonen, 050 542 8291, jenni@funkyamigos.fi
Mediatiedotus ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

Funky Elephant -festivaali edistää rytmimusiikin ja kaupunkikulttuurin asemaa sekä tukee kulttuurien moninaisuuden ja suvaitsevaisuuden edistämistä ja ylläpitämistä Suomessa. Festivaalin järjestää voittoa tavoittelematon Funky Amigos ry. Yhdistyksen järjestämät muut tapahtumat ovat Funky Awards -palkintogaala kotimaiselle rytmimusiikille, koko perheen Elephantasy-ulkoilmatapahtuma sekä klubi-illat Helsingissä. Vuonna 2016 Funky Elephant -festivaali järjestetään 22. kerran. 

Permalink