Heavy Metal Drummer

heavy metal drummer

ohj. Luke Morris (Englanti/Marokko, 2005). 6 min.
englanninkielinen tekstitys

Lyhytelokuva kertoo 15-vuotiaasta marokkolaisesta pojasta, joka on kotikaupunkinsa Essaouiran ainoa heavy metal -fani. Hän viettää viikonloppunsa soitellen perinteisiä balladeja hääbändissä kahden serkkunsa kanssa, mutta unelmoi soittavansa thrash metallia ja olevansa pääesiintyjänä Monsters of Rock -festivaalilla.

Tutustu myös:
www.cinema16.org

» SU 6.4.2014
mbar klo 20:00

Esitys toteutetaan yhteistyössä Future Shorts Helsingin kanssa.

Lontoosta lähtöisin oleva Future Shorts on maailman suurin pop up -elokuvafestivaali ja yli 90 maata kattava lyhytelokuvaverkosto. Se on yli 10 vuoden ajan koonnut maailman kiinnostavimmat lyhytelokuvat näytöksiksi tuoden elokuvia esille uudella näyttämöllä: kahviloissa, kouluissa, pubeissa ja yökerhoissa. Future Shorts yhdistää perinteisen musiikkiklubin ja lyhytelokuvanäytökset yhdeksi tapahtumaksi.

Suomeen Future Shorts Finland rantautui kuusi vuotta sitten, ja se on vanhin ja katsojamäärältään maamme suurin valtakunnallinen elokuvaklubi. Lyhytelokuvaklubien lisäksi Future Shorts Finland vierailee erilaisissa tapahtumissa sekä elokuva- ja musiikkifestivaaleilla, tänä vuonna ensimmäistä kertaa Funky Elephant -festivaalilla.

Film. Music. Art. People. This is Future Shorts.

www.futureshorts.fi


Funky Elephant 20 -festivaali 3.-6.4.2014