Funky Amigos uudistaa toimintaansa

Funky Amigos uudistaa toimintaansa!

Olemme Funky Amigosissa jo vuosia suunnitelleet tapahtuma- ja toimintakonseptiemme kehittämistä. Vuonna 2017 on oikea aika ottaa isoja askeleita eteenpäin. Haluamme entistä voimakkaammin madaltaa kynnystä osallistua toimintaamme sekä tuoda esille meille tärkeitä arvoja monikulttuurisuuden ja koko perheen kokemuksellisuuden tiimoilta. Emme tietenkään unohda tässä yhteydessä elävää rytmiä ja täysiä tanssilattioita, joista olemme tulleet tunnetuiksi. Vuosi 2017 tulee olemaan täynnä yllätyksiä ja aivan uudenlaisia ruohonjuuritason kaupunkitapahtumia, joista kuulet myöhemmin lisää… maltamme tuskin itsekään odottaa!

Kokonaisvaltaisesta uudistamisesta johtuen Funky Awards -äänestystä ja -palkintogaalaa ei tänä vuonna järjestetä vaan myös tätä konseptia kehitetään tuleville vuosille. Etsimme yhteistyökumppaneita mukaan palkintojuhlaamme eli jos koet, että sinulla tai teillä olisi annettavaa Funky Awardseille, kannattaa olla yhteydessä!

Teemme jatkuvasti työtä yhteisömme kasvattamiseksi. Funky Family ottaa avosylin vastaan uusia jäseniä. Jokainen on tervetullut! Voit liittyä mukaan maksamalla vuosittaisen 10 euron jäsenmaksun. Lisää tietoa jäsenyydestä löytyy nettisivuiltamme.

We be funky like you!

Permalink